Loopbaancoaching

Het is crisis in Nederland en de banen liggen niet voor het oprapen. De werkeloosheid neemt toe en je ziet nauwelijks meer advertenties in de kranten, bladen en op werkgevers en vacaturesites

Is het nu echt zo erg of is het de manier van berichtgeving die ons passief maakt in het ondernemen van actie en je het gevoel geven vast te zitten in je huidige functie? Je hebt het niet meer zo naar je zin, het botert niet zo tussen collega’s en/of je leidinggevende, je wil groeien in je carrière, je wil gewoon eens wat anders, maar het is crisis, je kunt niet weg…althans dat denk je.
Herken je dit? ColumbusCoaching kan je de helpende hand bieden om er weer geloof in te hebben dat je welkunt veranderen. Je moet alleen wel aan de slag! Natuurlijk is dit niet dezelfde situatie als enkele jaren geleden, de banen liggen inderdaad niet meer het oprapen, er is grotere concurrentie op de arbeidsmarkt, maar er zijn wel degelijk mogelijkheden.

Je moet er nu alleen meer moeite voor doen ze te vinden en je zult je meer moeten profileren om boven anderen uit te steken. Wanneer je een loopbaantraject aangaat met ColumbusCoaching onderzoek je de mogelijkheden die je hebt, de kwaliteiten die je te bieden hebt en waar je voor wilt en kunt gaan. Is er een markt voor, kun je de concurrentie aan en hoe ga je dit allemaal aanpakken. In een relatief kort en intensief traject kun je hier achter komen. In niet meer dan 5 à 7 coachsessies van ruim een uur zul je een persoonlijkheidsprofiel hebben opgesteld, is je CV up to date en weet je waar je mogelijkheden liggen. Je kunt na enkele gesprekkenal gaan solliciteren op functies. Je doet lopende het traject ervaring op in hoe je jezelf kunt profileren en waar je kansen liggen. Je bent actief bezig al na het eerste gesprek. Tussen de gesprekken door is er telefonische en/of begeleiding per email of skype.

Ook na het traject kunnen we een afspraak maken over de hulp bij de voorbereiding van sollicitaties die je nog gaat ondernemen. Vaak kan dit telefonisch en per mail. Als je denkt dat je net dit duwtje nodig hebt neem dan eens vrijblijvend contact op. Het intake gesprek is gratis en van beide zijden verkennend om te kijken wat de coachvraag is versus de mogelijkheden en of er een klik en vertrouwen is.

De prijs is afhankelijk van de reisafstand en de wijze waarop we afspreken hoe we de  coaching inrichten.